Planoplas Opleiding

Opleiding Plasma: kennis en zelfvertrouwen

De beste en veiligste plasma-instrumenten op de markt verdienen een omvangrijke training waarmee je ook als beginnende behandelaar zelfvertrouwen opbouwt. FDA-goedkeuring en Europese CE-certificering zijn een belangrijke voorwaarde, maar ook al ben je in het bezit van de beste plasmapen, voor het uitvoeren van specifieke behandelingen is het nodig om bekwaam te zijn. Zowel theoretisch als praktisch bieden wij een sterke training waarmee je je klanten een mooi resultaat kan beloven en bieden. Bij het werken met plasma komen er ook veel belangrijke aspecten op je pad. De bedoeling van onze training is dat je vaardig wordt in het uitvoeren van planoplas-behandelingen en veilig en effectief deze techniek kan uitvoeren voor het best haalbare resultaat. Je kunt na de training een reeks van verschillende behandelingen aan je klanten aanbieden en tegelijkertijd je omzet verhogen, met kennis en zelfvertrouwen.

Wat kan je verwachten van Planoplas?

Uitgebreide theorie
Webinars
Praktisch oefenen een op een
✓ Diploma

Ondersteuning
Kennis en zelfvertrouwen

Trainingsprogramma

Natuurlijk komen er tijdens de training veel onderwerpen aan bod. In eerste instantie is de theorie belangrijk, zodat je een gedegen basis hebt voordat je mensen in het praktijkgedeelte gaat behandelen. Om je een indruk te geven van het materiaal dat wordt behandeld zie je hiernaast een deel van de inhoudsopgave die bij het theoriegedeelte van de Planoplashandleiding hoort.

Begeleiding en steun

Zowel in de theorie als in de praktijk bieden we je een degelijke training die je het zelfvertrouwen geeft om zelf plasmabehandelingen uit te voeren en verschillende technieken toe te passen. En als je zelf aan de slag gaat in je eigen praktijk zul je ook nog wel eens vragen hebben. Dan is het prettig dat je altijd met je vragen bij ons terecht kunt. We zijn snel bereikbaar, denken mee en geven advies waar je weer mee verder kunt.


Daniel Chesik Planoplas