Een sterk team vol kennis

Het team achter Planoplas

Als Planolas-behandelaar hoor je bij de club. Wij begrijpen ook dat je na je eerste training nog ervaring in de praktijk moet opbouwen. Daarom is het handig om vooral in de beginfase direct contact te te kunnen hebben met mensen bij wie je altijd terecht kan met vragen. We helpen je graag verder in het proces een Planoplas-expert te worden.

Laura Weitkamp Planoplas
Tamar Planoplas

Dr. Daniel Chesik komt uit de Verenigde Staten. Hij heeft in Duitsland zijn studie gevolgd en is in 2004 aan het Universitair Medisch Centrum Groningen gepromoveerd in de medische wetenschappen. Hij is expert op het gebied van celgroei, weefselherstel en wondheling. Na elf jaar lang werkzaam te zijn geweest op de afdeling neurologie van het UMCG heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en huidveroudering. Hij is deskundige op het gebied van plasmalifting (destijds met Plexr) waarin hij sinds 2017 als een van de eerste specialisten in Nederland klanten behandelde.

Laura Weitkamp komt uit Groningen en is afgestudeerd aan de RUG. Ze was docent communicatie en heeft ervaring met marketing content management en tekstschrijven. Met een academische invalshoek is zij een vloeiende en kleurrijke spreker. Haar enthousiasme voor huidverbetering en -verzorging heeft haar geleid naar de beauty-industrie waar zij met veel passie seminars geeft, trainingen leidt en demo’s uitvoert. Zij heeft ook ruime ervaring in huidverbetering (o.a. peeling, IPL, microneedling). In 2020 is zij met Daniel samen leverancier voor BiON Skincare in Nederland geworden. Door middel van trainingen, seminars, en persoonlijk advies biedt zij informatie voor alle aspecten van deze branche, waaronder sales seminars.

Tamar Verzendaal komt ook uit de provincie Groningen en studeert Creative Business aan de Hogeschool in Leeuwarden. Als Projectmanager zorgt Tamar voor foto’s, social media, project design, vakbeursondersteuning en ondersteunt ze bij de dagelijkse coördinatie in de praktijk alsook op administratief vlak. Tamar heeft zich bewezen als een all-around multitalent.

Markus Müller und Claudia Müller-Szpak (Karlsruhe, Duitsland) bieden sinds 2003 schoonheids- en esthetische behandelingen aan. Op basis van hun eigen praktijkervaring besloten ze hun eigen plasma-apparaat te ontwikkelen en produceren. In 2016 ontstond de Planoplas Plasma Pen. Dit instrument wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in de schoonheidsbranche. Voor Müller German Beauty Tech in Karlsruhe, Duitsland zijn de belangrijkste aspecten: veiligheid, kwaliteit en precisie, Made in Germany!